ZŠ Ajdovščina

Castra run 11 km 26.04.2020. 11:00 26.04.2020. 16:00 11 km 150 m Več...

Končana :: 16 prijavljeni, 7 plačani,

Prijavni obrazec za tekmovalce :: Castra run 11 km

Dogodek - Javno Tekma Prijavljeni tekmovalci Rezultati
Število prijavljenih tekmovalcev: 16
Število plačanih štartnin: 7
Prijave možne do: 15.04.2020. 12:00
Štart: 26.04.2020. 11:00

Prijave za tekmo so zaprte.
Prijavljeni tekmovalci

Spoštovani!

Zaradi epidemije koronavirusa smo primorani 17. tradicionalni Ajdovski tek odpovedati. 

V teh trenutkih vam organizator teka Zavod za šport Ajdovščina želi, da ostanete zdravi ter se vidimo na prihodnji izvedbi Ajdovskega teka.

Udeležencem, ki so štartnino že poravnali bomo vplačani znesek povrnili.

 

Ajdovski tek - Castra run 11 km

https://www.zs-ajdovscina.si/sportni_programi/ajdovski_tek_castra_run/

Dvignite pulz in se nam pridružite na 17. tradicionalnem Ajdovskem teku-Castra run na 11 kilometrski preizkušnji, ki bo potekala v soboto, 26. aprila od 9.00 ure dalje. 

Tekaško prireditev bodo sprva začeli najmlajši z razdaljami med 300 in 2000 metri, ob 11. uri pa se bodo odrasli podali na tekaško preizkušnjo po progi, ki je zasnovana tako, da udeleženec začuti lepote narave, obdane z gorovjem ter se dotakne starega zgodovinskega jedra z ohranjenim rimskim obzidjem. Tekači se bodo povzpeli po asfaltni in gozdni poti vse do izvira reke Hubelj. Zaključek 10.800 metrov dolge proge in premaganih 150 metrov višinske razlike, bo pred Športnim centrom Ajdovščina. 

Ne spregljete ugodnosti ob predhodnih prijavah za tek odraslih
- do ponedeljka, 2. marca 2020 / startnina -12€,
- do srede, 15. aprila 2020 / stratnina - 17€,
- na dan dogodka / startnina - 20€.

Predhodne prijave organiziranih skupin, društva, šole - (tek mladina) 
Prijave za udeležbo na mladinskih tekih sprejemamo na elektronski naslov info@zs-ajdovscina.si do srede, 22. aprila do 12. ure. V prijavo navedite: Ime in priimek, letnico rojstva, podatke o plačniku ter načinu plačila.

Kako do prizorišča
Ob izvozu iz avtoceste H4 se peljete po Tovarniški cesti mimo podjetja Fructal. Na krožnem križišču zavijete levo ter pri pošti takoj na desno oziroma sledite tablam, ki vas vodijo do Športnega centra Ajdovščina.

Prehrana ter osvežitev in regeneracija
Po končanem teku je v neposredni bližini Športnega centra Ajdovščina jedilnica, kjer bo za tekače ob koncu teka zagotovljeno kosilo. Poleg vsega pa vam organizator omogoča čas za regenaracijo in osvežitev v pokritem bazenu. Zato poleg tekaške in druge opreme ne pozabite tudi na kopalke!

Otroški park Rado-Živa (dodatna aktivnost otrok v času prireditve)
V Zavodu za šport Ajdovščina poskrbimo, da bo tekaška prireditev otrokom v zabavo. V času prireditve bo odprt otroški park Rado-Živa, kjer bodo poleg igral na voljo še proga z avtomobilčki ter napihljiva igrala.

Organizirano varstvo otrok v času prireditve  
Tudi na letošnjem tradicionalnem teku vas v Športnem centru Ajdovščina pričakujemo s programi z animacijo najmlajših. Tekači, ki prihajate v spremstvu otrok od dopolnjenega 4. leta starosti imate v ceno štartnine vključeno tudi organizirano "športno" varstvo med 9:30 in 14:00. Varstvo bo potekalo v otroškem parku Rado-Živa in športnih dvoranah.