ŠD Divji zajci

Tek Božičkov 26.12.2018. 14:30 26.12.2018. 17:00 3 km Več...

Končana :: 21 prijavljeni, 12 plačani, 21 - REG

Tekma Prijavljeni tekmovalci Rezultati

Kdaj: 26.12.2018 ob 14.30 uri,  Kje: jezero Črnava v Preddvoru; start pred picerijo Urša

 

Prijave:  zaradi omejitve števila tekmovalcev so obvezne PREDPRIJAVE  preko spletnega obrazca na www.divji-zajci.si ali na gsm: 041 691 190. Prijave na dan dogodka bodo možne samo v primeru prostih mest.

 

Predviden urnik: na dan dogodka 26.12.2018 po 13. uri bo pred picerijo Urša v Preddvoru možno prevzeti obleke božičkov, v katerih se bo teklo tri kroge okoli jezera. Start teka bo ob 14.30 uri. Med tekom bodo božički dobili tudi 3 dodatne naloge. Zabavne naloge se bodo izvajale v startno-ciljnem prostoru kamor vabimo tudi navijače. Po prihodu vseh Božičkov v cilj sledi podelitev nagrad najboljšim.

Tekmuje se na lastno odgovornost! Zaradi velikosti oblek in vmesnih nalog je starost omejena nad 14let.

»Mali Božički« bodo lahko tekli na mini teku. Za mini tek startnine ni!

 

Startnina: 10 EUR v predprijavah. Prijava je dokončna s plačano startnino po predračunu, ki vam ga pošljemo na mail. Vsak tekmovalec prejme Božičkovo obleko ter bon za malico.

 

Dodatne informacije: proga bo dolga 3 km in bo potekala po sprehajalni poti okrog jezera Črnava. Vsi tekmovalci morajo biti oblečeni v božičkove obleke, ki jih prejmejo pred startom. Med tekom bodo  pri piceriji Urša opravljali zabavne naloge, katere naj bi Božički že obvladali.

Za dodatne informacije smo na voljo na mail divji.zajci@gmail.com ali na gsm 041 691 190.

 

S prijavo potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Izjavljam, da sem zdrav(a) in pripravljen(a) za udeležbo na zgoraj navedeni rekreativni prireditvi, ki se je udeležujem na lastno odgovornost. Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja. Seznanjen(a) sem z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekom in izjavljam, da v primeru kakršne koli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej rekreativni dejavnosti, ne bom tožil(a) ali zahteval(a) nadomestila od organizatorja. Strinjam se, da organizator uporabi osebne podatke, ki sem jih vnesel(a) na ta obrazec, za splošne administrativne objave povezane z mojim sodelovanjem na tej rekreativni dejavnosti. Soglašam, da lahko vse podatke iz te prijavnice objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato potrebovali moje posebno dovoljenje. Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na rekreativni dejavnosti. Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Z udeležbo udeleženec(ka) dovoljuje, da organizator navedene osebne podatke hrani in obdeluje v svojih zbirkah neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca(ke). Udeleženec(ka) ima vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov.

 

 

ŠD Divji zajci

Športno društvo Divji zajci

Plačilo in korekcija rezultatov dirke
  • Organizator ŠD Divji zajci je odgovoren za točnost podatkov o tekmi, odpiranje in zapiranje prijav ter evidentiranje plačil.
  • Ta spletna stran nima dostopa do bančnega računa organizatorja, na katerega se nakazujejo prijavnine.
  • Splošna vprašanja v zvezi s prijavami ter druga vprašanja v zvezi s tekmo neposredno v zvezi s plačili in drugih naslovite neposredno na organizatorja ŠD Divji zajci
  • Vprašanja v zvezi z delovanjem sistema ter vprašanja v zvezi z rezultati tekme pošljite na naslov info@timingpoljane.si
Kontakt

Spletna stran: http://divji-zajci.si/

Email: divji.zajci@gmail.com

Telefon: 040 899 439

Naslov: Tatinec 1, Kranj, SLO - Slovenia

Organizatorjevi linki