MC Idrija

Tek v Belo 2018 - 10 km 21.04.2018. 17:00 21.04.2018. 20:00 10 km 40 m 40 m Več...

Končana :: 57 prijavljeni, 57 Dodeljene štartne številke, 55 - FIN 2 - DNS

Dogodek - Javno Tekma Prijavljeni tekmovalci Rezultati

DATUM IN KRAJ PRIREDITVE:

21. 4. 2018 v Idriji

VRSTA TEKA:

Članski - za točkovanje Primorskih pokalnih tekov

Tekmovalni 10 km

ŠTART:

Štart pred Modro dvorano v Idriji ob 17.00

Štartnina na dan dogodka: 10 €

Predprijava do 12.4.: 8 €

Prijava velja s plačano prijavnino.

S plačilom štartnine si priskrbite majico, topel obrok in pijačo.

ORGANIZATOR:

MCI - Zveza Društev Mladinski Center Idrija

TRASA PROGE:

Trasa proge je prvih 1000m speljana skozi Idrijo, nato pa po peš poti ob vodnem kanalu Rake, ki so tudi tehnični spomenik in tako del Unescove dediščine. Pot ob vodnem kanalu je nato makadamska in vodi do vodnega jezu Kobila. Malo pred Kobilo trasa pelje čez viseč most na drugo stran reke, na lokalno cesto Idrija - Idrijska bela, kjer tekači tudi vstopijo v Krajinski park zgornja Idrijca. Cesta vseskozi poteka ob zgornjem toku reke. Trasa vodi do plezališča Strug, kjer tekači obrnejo in tečejo po isti poti nazaj do starta pri Modri dvorani, vendar reko prečkajo pri drugem mostu 400m nižje, ki omogoča lažji tekaški prehod.

Težavnost (*) – ravninska proga s skupno 40m+,- razlike v nadmorski višini, 50 % makadamska 50 % asfaltna.

Tekači tečejo na lastno odgovornost.

PARKIRANJE in GARDEROBA:

Parkiranje je možno na avtobusni postaji v Idriji, za Modro dvorano in na parkirišču v Barbarah (Komunala Idrija). Parkirišča bodo ustrezno označena. Modra dvorana bo odprta za garderobo, kjer bo na voljo tudi tuš.

KATEGORIJE:

 • Moški
  • A do 29 let
  • B 30-39
  • C 40-49
  • D 50-59
  • E nad 60

 

 • Ženske
  • F do 29 let
  • G 30-39
  • H 40-49
  • I nad 50

 

 • Absolutno moški
 • Absolutno ženske
 • Največja ekipa

NAGRADE:

Nagrade za prva tri mesta absolutno moški/ženske.

Nagrade za prva tri mesta v vsaki kategoriji.

Nagrada za tekaški klub ali društvo z največ tekmovalci.

S podpisom potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Izjavljam, da sem zdrav(a), vsestransko pripravljen(a) za tekmovanje in da sem opravil(a) zdravniški pregled. Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja. Tekmoval(a) bom na lastno odgovornost.

Seznanjen(a) sem z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekmovanjem, in izjavljam, da v primeru kakršne koli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej prireditvi, ne bom tožil(a) ali zahteval(a) nadomestila od organizatorja.

Strinjam se, da organizator prireditve lahko uporabi osebne podatke, ki sem jih vnesel(a) v ta obrazec, za splošne administrativne objave povezane z mojim sodelovanjem na tej prireditvi. Soglašam, da se lahko vsi podatki iz te prijavnice in rezultati tekmovanja objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh prireditve, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato bilo potrebno moje posebno dovoljenje. Izjema so podrobni osebni podatki kot je naslov, izbira storitev na tekmi ipd.

Strinjam se, da se moj elektronski naslov uporablja za pošiljanje obvestil v zvezi s prireditvijo.

Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na prireditvi. Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (UL RS, št. 86/2004 do 94/2007). Z udeležbo udeleženec(ka) dovoljuje, da organizator navedene osebne podatke hrani in obdeluje v svojih zbirkah neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca(ke). Udeleženec(ka) ima vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (UL RS, št. 20/1998 do 126/2007).

MC Idrija

Zveza društev MC Idrija

Plačilo in korekcija rezultatov dirke
 • Organizator MC Idrija je odgovoren za točnost podatkov o tekmi, odpiranje in zapiranje prijav ter evidentiranje plačil.
 • Ta spletna stran nima dostopa do bančnega računa organizatorja, na katerega se nakazujejo prijavnine.
 • Splošna vprašanja v zvezi s prijavami ter druga vprašanja v zvezi s tekmo neposredno v zvezi s plačili in drugih naslovite neposredno na organizatorja MC Idrija
 • Vprašanja v zvezi z delovanjem sistema ter vprašanja v zvezi z rezultati tekme pošljite na naslov info@timingpoljane.si
Kontakt

Spletna stran: http://www.mcidrija.si/

Email: info@mcidrija.si

Telefon: +38651231049

Naslov: Ulica IX. korpusa 17, 5280 Idrija, SLO - Slovenia

Organizatorjevi linki