Notranjski tekaški pokal

Abrahamov Loški tek 10.10.2020. 15:30 10.10.2020. 21:00 10 km Več...

Končana :: 61 prijavljeni, 61 - REG

Tekma Prijavljeni tekmovalci Rezultati

Zaradi zelo slabe vremenske napovedi, se Abrahamov Loški tek prestavi iz nedelje, 11. oktobra, na SOBOTO, 10. oktobra. Ura prireditve ostaja ista, torej 15:30‼️‼️

➡️Še vedno se je možno predprijaviti na sledeči povezavi:
https://www.timing.si/slv/dirka/3862/prijava_na_dirko

➡️Trenutno je na nekaterih delih voda, zato bo trasa zagotovo spremenjena. Trasa ne bo potekala v enem krogu, ampak v 2 po 4.5km. Štart ostaja na istem mestu, v vasi Nadlesk zavijemo z glavne ceste pri AP in po 500m pridemo do prizorišča.

➡️Organizator, SK Loška dolina, je v težkih in neugodnih časih, pridobil vsa dovoljenja za izvedbo tekme. Tek bo potekal ob upoštevanju vse predpisov, zato predlagamo, da se prireditve, ki podpira zdrav način življenja, podpremo v čim večjem številu.

➡️Prijave tudi na dan dogodka po ceni 15eur. V predprijavi je štartnina cenejša, obe pa se poravnata na dan dogodka.

➡️Kraške vode, hudourniki, potoki in reke so v preteklosti že znali krojiti izvedbo določenih prireditev. Tudi letos je Loška dolina delno zalita, vendar vode odtekajo proti Cerkniškemu jezeru. V primeru, da voda z 4,5km dolgega kroga ne bi v celoti odtekla, se bo štart premaknil za 2km proti vasi Šmarata (o tem bomo vse obvestili preko vseh možnih kanalov).

Se vidimo torej v soboto‼️‼️

https://drustvo-sovica.si/vabilo-na-abrahamov-loski-tek.../  

 

KDAJ?: sobota, 11. 10. 2020 ob 15.30

 

SK Loška dolina ob svoji 50. letnici delovanja kluba organizira ABRAHAMOV LOŠKI TEK, tokrat samo za odrasle kategorije.

 

Štart in cilj teka bosta na Nadleškem polju, kjer je tudi prireditveni prostor. Proga, ki je dolga 10km je nezahtevna, večinoma ravninska in speljana po dobro utrjenih makadamskih poteh med travniki in pašniki in nam ponuja tudi pogled na kraške pojave. Del poti, ki poteka čez vas Šmarata, je dobro utrjena gozdna pot in asfalt.

Proga je na razpotjih označena z dobro vidnimi puščicami (na tleh), na večjih križiščih bodo tudi redarji.

 

OPIS PROGE: Štart je na Nadleškem polju na makadamski poti, v smeri vasi Nadlesk po cca 600m zavijemo levo in po makadamski poti med travniki in pašniki nadaljujemo proti vasi Podcerkev in nato ob obrobju vasi Dane. Pot nas nato po drugem robu Loškega polja pripelje nazaj na Nadleško polje, kjer bo v križišču pri brunarci (na približno 5,5km) tudi okrepčevalnica. V tem križišču zavijemo desno in nadaljujemo po makadamski poti skozi gozd. Po cca 7,1km zavijemo ostro levo na dobro utrjeno gozdno pot, ki nas pripelje do vasi Šmarata, tam dosežemo tudi najvišji del trase. Sledi daljši spust po asfaltni cesti in nato ravninski del po makadamski poti, po približno 2km v križišču zavijemo levo in nadaljujemo do cilja, ki je na istem mestu kot štart.

 

Kako do štartnega prostora: Opis iz smeri Cerknice (Unca): na avtocesti zavijemo za izvoz Unec, tam se usmerimo proti Cerknici in nadaljujemo pot po glavni cesti do Bloške Police, tam v križišču zavijemo desno za Lož-Stari trg. Na koncu vasi Stari trg zavijemo v krožišču pri prvem izvozu in nato v križišču zavijemo levo in nadaljujemo po glavni cesti do vasi Nadlesk. Sredi vasi pred ograjo na avtobusni postaji zavijemo levo na stransko cesto in po cca 150m sledi oster ovinek v levo, ki nas usmeri na makadamsko pot. Nadaljujemo naravnost in po cca 600m prispemo do štartnega prostora.

 

Prijave:

Zaželene so pred prijave (povezava do pred prijav), bodo pa možne prijave tudi na dan dogodka med 14.00 in 15.15.

Štartnina v pred prijavah znaša 12€, na dan dogodka pa 15€.

 

Pogostitev in razglasitev rezultatov ter podelitev priznanj bo na štartno ciljnem prostoru pol ure po prihodu zadnjega tekača v cilj, torej predvidoma okrog 17.30.

 

Tek bo potekal po pravilih NTP in v skladu s smernicami NIJZ!

 

Dodatne informacije: 070-826-801 (Simon) in na ntp@drustvo-sovica.si

S prijavo potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični.

Izjavljam, da sem zdrav(a) in pripravljen(a) za udeležbo na zgoraj navedeni rekreativni prireditvi, ki se je udeležujem na lastno odgovornost.

Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja.

Seznanjen(a) sem z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekom in izjavljam, da v primeru kakršne koli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej rekreativni dejavnosti, ne bom tožil(a) ali zahteval(a) nadomestila od organizatorja.

Strinjam se, da organizator uporabi osebne podatke, ki sem jih vnesel(a) na ta obrazec, za splošne administrativne objave povezane z mojim sodelovanjem na tej rekreativni dejavnosti.

Strinjam se, da mi organizator poleg obveščanja o dogodku, na dani e-naslov pošilja tudi druge promocijske vsebine v obliki e-novic o prihodnjih dogodkih v okviru Notranjskega tekaškega pokala. Naročnino na e-novice lahko prekličete kadar koli tako na povezavi za odpoved naročnine, ki je navedena v sporočilih z e-novicami, s pisnim obvestilom na naslov Telesno kulturno društvo Sovica, Grahovo 115, 1384 Grahovo ali z elektronskim sporočilom na naslov ntp@drustvo-sovica.si.

 

Soglašam, da lahko vse podatke iz te prijavnice objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh organizatorja, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato potrebovali moje posebno dovoljenje.

Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na rekreativni dejavnosti.

Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki se hranijo ali uporabljajo, dokler ni dosežen namen, zaradi katerega so bili zbrani oz. do preklica privolitve, nato bodo trajno izbrisani.

Udeleženec(ka) ima vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Notranjski tekaški pokal

Notranjski tekaški pokal

Plačilo in korekcija rezultatov dirke
  • Organizator Notranjski tekaški pokal je odgovoren za točnost podatkov o tekmi, odpiranje in zapiranje prijav ter evidentiranje plačil.
  • Ta spletna stran nima dostopa do bančnega računa organizatorja, na katerega se nakazujejo prijavnine.
  • Splošna vprašanja v zvezi s prijavami ter druga vprašanja v zvezi s tekmo neposredno v zvezi s plačili in drugih naslovite neposredno na organizatorja Notranjski tekaški pokal
  • Vprašanja v zvezi z delovanjem sistema ter vprašanja v zvezi z rezultati tekme pošljite na naslov info@timingpoljane.si
Kontakt

Spletna stran: https://drustvo-sovica.si/

Email: ntp@drustvo-sovica.si

Telefon: 051 319 365

Naslov: Grahovo 115, 1384 Grahovo, SLO - Slovenia

Organizatorjevi linki