Notranjski tekaški pokal

Tek na 14,6 km 02.10.2021. 15:15 02.10.2021. 21:00 14.6 km Več...

Končana :: 17 prijavljeni, 17 - REG

Dogodek - Javno Tekma Prijavljeni tekmovalci Rezultati

Ponovno se teki po Notranjski vračajo v vsem svojem sijaju! V soboto, 2. oktobra, tečemo v idilični okolici gradu Snežnik. Tek bo potekal za vse kategorije, od najmlajših dalje!

ŠRD SNEŽNIK-KOZARIŠČE vabi na 17. Tek po polhovih stopinjah, ki bo v soboto, 2. 10. 2021, s startom ob 14.30. To bo tretji tek v letošnjem letu na Notranjskem.

Spored tekmovanja je naslednji:

13.30-14.30      zbiranje prijav na prireditvenem prostoru na Zagradnih njivah za gradom Snežnik
14.30               CICITEK – tek za predšolske otroke

14.45               tek na 600 m za mlajše in srednje osnovnošolce in tek na 1.500 m za starejše osnovnošolce
15.15               tek odraslih na 14,6 in 7,7 km

 

Kategorije na teku 14,6 km so standardne kot na drugih tekmah Notranjskega tekaškega pokala ebm-papst 2021, v teku izven konkurence NTP na 7,7 km pa le ena ženska in ena moška kategorija.

Startnina za cicibane in osnovnošolce je 2€, za vse odrasle pa znaša 12 € na udeleženca na dan dogodka, v predprijavi pa 10€. V obeh primerih prijavnino poravnate na dan dogodka. Prijavnina vključuje topel obrok, osvežilno pijačo med tekom in na cilju, praktično nagrado, najboljši po posameznih kategorijah v teku na 14,6 km dobijo medaljo, najboljši v absolutni konkurenci pa pokale. Najhitrejši trije tekmovalci in tekmovalke absolutno v teku na 7,7 km dobijo pokale.

Podelili bomo tudi nagradi za najboljši povprečni čas pri moških in ženskah. Tek poteka po PCT pogojih.

S prijavo potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični.

Izjavljam, da sem zdrav(a) in pripravljen(a) za udeležbo na zgoraj navedeni rekreativni prireditvi, ki se je udeležujem na lastno odgovornost.

Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja.

Seznanjen(a) sem z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekom in izjavljam, da v primeru kakršne koli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej rekreativni dejavnosti, ne bom tožil(a) ali zahteval(a) nadomestila od organizatorja.

Strinjam se, da organizator uporabi osebne podatke, ki sem jih vnesel(a) na ta obrazec, za splošne administrativne objave povezane z mojim sodelovanjem na tej rekreativni dejavnosti.

Strinjam se, da mi organizator poleg obveščanja o dogodku, na dani e-naslov pošilja tudi druge promocijske vsebine v obliki e-novic o prihodnjih dogodkih v okviru Notranjskega tekaškega pokala. Naročnino na e-novice lahko prekličete kadar koli tako na povezavi za odpoved naročnine, ki je navedena v sporočilih z e-novicami, s pisnim obvestilom na naslov Telesno kulturno društvo Sovica, Grahovo 115, 1384 Grahovo ali z elektronskim sporočilom na naslov ntp@drustvo-sovica.si.

 

Soglašam, da lahko vse podatke iz te prijavnice objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh organizatorja, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato potrebovali moje posebno dovoljenje.

Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na rekreativni dejavnosti.

Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki se hranijo ali uporabljajo, dokler ni dosežen namen, zaradi katerega so bili zbrani oz. do preklica privolitve, nato bodo trajno izbrisani.

Udeleženec(ka) ima vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Notranjski tekaški pokal

Notranjski tekaški pokal

Plačilo in korekcija rezultatov dirke
  • Organizator Notranjski tekaški pokal je odgovoren za točnost podatkov o tekmi, odpiranje in zapiranje prijav ter evidentiranje plačil.
  • Ta spletna stran nima dostopa do bančnega računa organizatorja, na katerega se nakazujejo prijavnine.
  • Splošna vprašanja v zvezi s prijavami ter druga vprašanja v zvezi s tekmo neposredno v zvezi s plačili in drugih naslovite neposredno na organizatorja Notranjski tekaški pokal
  • Vprašanja v zvezi z delovanjem sistema ter vprašanja v zvezi z rezultati tekme pošljite na naslov info@timingpoljane.si
Kontakt

Spletna stran: https://drustvo-sovica.si/

Email: ntp@drustvo-sovica.si

Telefon: 051 319 365

Naslov: Grahovo 115, 1384 Grahovo, SLO - Slovenia

Organizatorjevi linki