ZŠ Jesenice

15. Pomladni tek - 10 km (šteje za točkovanje serije Gorenjska, moj planet) 18.03.2023. 11:30 18.03.2023. 15:00 10 km Več...

Zaprta registracija

Dogodek - Javno Tekma Prijavljeni tekmovalci Rezultati

15. Pomladni tek - Jesenice 2023

Uvodna tekma serije Gorenjska, moj planet 2023

Sobota 18.3.2023, Jesenice, trg na Stari Savi

 

Program:

10.00 - Skupno ogrevanje s Chorchypom
10.15 - »Teci svoj krog«, rekreativni tek za mlade in stare
11.00 - 15. Pomladni tek, Jesenice 2023 na 10 kilometrov

Skupno ogrevanje s Chorchypom pred tekom za mlade in stare
Telovadili bomo skupaj s Chorchypom, se ogreli in pripravili, da odtečemo po svojih najboljših močeh krog, dva ali tri.

»Teci svoj krog«, rekreativni tek za mlade in stare, start 10.15
Povabi, brata, sestro, sošolca, prijatelja, mamo, očeta, babico, dedka, lahko sestaviš svojo trojko… in skupaj po svojih močeh odteči krog, dva ali tri v dolžini 600 metrov. Vsak ki preteče vsaj en krog je zmagovalec. Vsak tekač dobi startno številko, priložnostno darilo, spominsko medaljo in presenečenje. Predhodne prijave na zsj.marketing@siol.net niso obvezne, so zaželene. S predprijavo do sobote, 11.3.2023, si pridobiš svojo personalizirano startno številko. V predprijavi navedete ime in priimek, ime ekipe (za tek trojk) in letnica rojstva.

15. Pomladni tek, Jesenice 2023 na 10 kilometrov, start 11.00; šteje za točkovanje serije Gorenjska, moj planet
Start teka na Stari Savi bo ob 11:00.
Trasa teka v prvih kilometrih ob Savi proti Hrušici ostaja nespremenjena. V zadnjem delu zaradi zaprtja ceste pri mostu na Hrušici proti mejnemu platoju Karavanke zavijemo preko avtoceste proti deponiji Mala Mežakla. Obrat teka bo v bližini začetka kolesarske steze proti Mojstrani.
Startnina za tek ob predprijavi (do srede, 15.3.2023) je 8 € in 10 € na dan prireditve.
Predprijave na www.timing.si. Predhodne prijave niso obvezne, so zaželene. Predprijava je zaključena, ko do srede, 15.3.2023 poravnate startnino v višini 8 €.
Možnost prijave na prireditvenem prostoru bo med 9.00 in 10.45.
Startnine so oproščeni dosedanji absolutni zmagovalci. Vsak prijavljen tekač prejme obrok in manjše darilo.
Nagrade: prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo medalje, najboljši trije v absolutni konkurenci pa pokale.

Dodatne informacije:
Več informacij o celotnem dogajanju na 051 685 240 - Gaber, 041 682 871 - Primož
V času teka bodo ceste, po katerih se teče, zaprte za promet.
Na tek se lahko prijavi vsak, ki se počuti sposobnega preteči želeno razdaljo. Teče se na lastno odgovornost.

Prireditev je organizirana v sklopu prireditev ob počastitvi občinskega praznika Občine Jesenice. Vzporedno s prireditvijo bo na Stari Savi potekal Jožefov sejem. V času teka bo na Stari Savi med 9. in 14. uro odprt Muzej delavske kulture. Vstopnine ni.
OŠ Koroška Bela bo pripravila delavnici z naslovom poslikava obraza in okrasi svoj svinčnik. Zdravstveno vzgojni center Jesenice bo izvajal brezplačne meritve in zdravstveno svetovanje.

Obiskovalce obveščamo, da je še vedno potrebno vzdrževati zadostno medsebojno razdaljo. V primeru, da ni možno zagotoviti medsebojne razdalje 1,5 m priporočamo uporabo zaščitne maske.

Več informacij: kategorije, trasa teka:

Opozorilo: S podpisom potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Izjavljam, da sem zdrav(a), vsestransko pripravljen(a) za tekmovanje in da sem opravil(a) zdravniški pregled. Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja. Tekmoval(a) bom na lastno odgovornost.

Seznanjen(a) sem z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekmovanjem, in izjavljam, da v primeru kakršne koli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej prireditvi, ne bom tožil(a) ali zahteval(a) nadomestila od organizatorja.

Strinjam se, da Zavod za šport Jesenice kot organizator prireditve in Timing Poljane, d.o.o. kot koordinator serije Gorenjska, moj planet, lahko uporabita osebne podatke, ki sem jih vnesel(a) v ta obrazec, za splošne administrativne objave povezane z mojim sodelovanjem na tej prireditvi. Soglašam, da se lahko vsi podatki iz te prijavnice in rezultati tekmovanja objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh prireditve, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato bilo potrebno moje posebno dovoljenje. Izjema so podrobni osebni podatki kot je naslov, izbira storitev na tekmi ipd.

Strinjam se, da se moj elektronski naslov uporablja za pošiljanje obvestil v zvezi s prireditvijo. V primeru strinjanja s prejemanjem obvestil serije Gorenjska, moj planet (potrditev v prijavnem obrazcu), se strinjam, da se moj elektronski naslov doda tudi v seznam prejemnikov obvestil serije Gorenjska, moj planet (2-3 obvestili na tekmo).

Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na prireditvi. Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (UL RS, št. 86/2004 do 94/2007). Z udeležbo udeleženec(ka) dovoljuje, da organizator navedene osebne podatke hrani in obdeluje v svojih zbirkah neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca(ke). Udeleženec(ka) ima vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (UL RS, št. 20/1998 do 126/2007).

ZŠ Jesenice

Zavod za šport Jesenice

Plačilo in korekcija rezultatov dirke
  • Organizator ZŠ Jesenice je odgovoren za točnost podatkov o tekmi, odpiranje in zapiranje prijav ter evidentiranje plačil.
  • Ta spletna stran nima dostopa do bančnega računa organizatorja, na katerega se nakazujejo prijavnine.
  • Splošna vprašanja v zvezi s prijavami ter druga vprašanja v zvezi s tekmo neposredno v zvezi s plačili in drugih naslovite neposredno na organizatorja ZŠ Jesenice
  • Vprašanja v zvezi z delovanjem sistema ter vprašanja v zvezi z rezultati tekme pošljite na naslov info@timingpoljane.si
Kontakt

Spletna stran: https://www.zsport-jesenice.si/

Email: zsj.marketing@siol.net

Telefon: 041 682 871

Naslov: Ledarska ulica 4, 4270 Jesenice, SLO - Slovenia

Organizatorjevi linki