Visit Žirovnica

8. Tek pod svobodnim soncem 07.09.2019. 09:00 07.09.2019. 15:00 Več...

Končan 104 prijavljeni, 57 plačani, 104 Dodeljene štartne številke, 97 - FIN 7 - DNS

Tekma :: 4 :: Organizator :: Visit Žirovnica

Visit Žirovnica

Tek na 10 km 07.09.2019. 10:00 07.09.2019. 13:00 10.7 km Več...

Končana :: 78 prijavljeni, 57 plačani, 78 Dodeljene štartne številke, 74 - FIN 4 - DNS

Prijavljeni tekmovalci Rezultati

Opis

 1. Prireditelj

Zavod za turizem in kulturo Žirovnica, Žirovnica 14, 4274 Žirovnica

 

 1. Kraj

Občina Žirovnica, Breznica, prireditveni prostor Konjeniškega kluba Stol

 

 1. Datum

Sobota, 7. 9. 2019, ob 9.00 start teka za otroke, ob 10.00 start teka za odrasle

 

 1. Prijave

Predprijave za tek za odrasle in tek za otroke (prijave za predšolske otroke niso potrebne) sprejemamo izključno preko elektronskega obrazca na http://timing.si/slv/dogodek/1003 do vključno 4. 9. 2019.

 

Prijave na tek za odrasle in otroke bodo možne tudi na dan teka na prireditvenem prostoru, če bodo še prosta mesta.

 

 1. Prijavnina

Prijava je veljavna ob plačilu prijavnine. Prijavnina za odrasle tekače znaša 12,00 EUR in jo morajo tekači poravnati najkasneje do 5. 9. 2019. Na dan teka bo prijavnina znašala 16,00 EUR. Prijavnine za tek za otroke ni.

 

Znesek prijavnine poravnate preko UPN naloga na številko TRR: SI56 0139 2600 0000 071.

Pri izpolnjevanju naloga bodite pozorni, da boste v polje Namen / rok plačila navedli ime in priimek udeleženca za katerega plačujete prijavnino, saj bomo lahko le tako pravilno razvrstili plačila. Če boste prijavnino poravnali za več oseb, nam imena in priimke udeležencev za katere ste plačali prijavnino, sporočite na e-naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si.

 

Po prejetju vašega plačila bomo v seznam prijav pod polje "Štartnina" vnesli "Plačana", kot potrdilo, da je vaša prijava dokončna in veljavna. Če v sedmih dneh po vplačilu na seznamu ne bo spremembe, nas prosimo obvestite na e-naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si, tako, da nam pošljete kopijo vašega potrdila o plačilu.

 

Vsak prijavljen tekmovalec ima možnost vračila prijavnine. Pogoj za vračilo prijavnine je zdravniško potrdilo o poškodbi oz. bolezni, veljavno na dan teka. Zahtevek za povračilo prijavnine nam pošljite

najkasneje do 9. 9. 2019 na elektronski naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si. Zahtevek naj vsebuje

naslednje podatke: ime in priimek, naslov, TRR, naziv banke ter zdravniško potrdilo.

 

 1. Tek za odrasle

Tek šteje za pokalno točkovanje in udeležbo v seriji »Gorenjska, moj planet«. Dolžina proge za odrasle tekače je 10,7 km. Sliko trase teka, gpx datoteko in ostale podatke o teku najdete na spletni strani https://visitzirovnica.si/7-tek-pod-svobodnim-soncem/. Število tekačev je omejeno.

Skupinski start teka za odrasle za vse kategorije ob 10.00.

 

Kategorije teka za odrasle

MOŠKI 1

do 40 let

Rojeni 1979 in mlajši

MOŠKI 2

41–55 let

Rojeni 1964–1978

MOŠKI 3

56 in več let

Rojeni 1963 in starejši

ŽENSKE 1

do 40 let

Rojene 1979 in mlajše

ŽENSKE 2

41–55 let

Rojene 1964–1978

ŽENSKE 3

56 in več let

Rojene 1963 in starejše

 

 1. Tek za otroke

Tek šteje za udeležbo v seriji »Gorenjska, moj planet«. Otroci tekmujejo brez spremstva staršev, izjema je tek za predšolske otroke, ki je netekmovalnega značaja in kjer lahko otroke spremljajo starši. Vsi otroci, ki se bodo udeležili teka, prejmejo medalje. Start teka za otroke ob 9.00.

 

Kategorije teka za otroke:

predšolski otroci (spremljajo jih lahko starši)

200 m

1.       triada

400 m

2.       triada

600 m

3.       triada

900 m

 1. Nagrade za tekmovalce

Najboljši trije tekmovalci / tekmovalke v posamezni kategoriji odraslih prejmejo medalje, absolutno najboljši trije tekmovalci / tekmovalke pa pokale.

Letošnji tek bo v znamenju svetovnega dneva čebel, zato bodo vsi odrasli tekači prejeli medeno obarvana darila.

Med odraslimi udeleženci teka bomo izžrebali bomo praktične nagrade sponzorjev in knjižna darila.

Vsi udeleženci teka za otroke prejmejo medaljo.

 

 1. Pijača in kulinarika

Na progi bo na razpolago osvežilna pijača. Vsak udeleženec teka za odrasle bo prejel bon za jed na žlico. Vse tekače bomo pogostili z ledenim čajem z medom in medenjaki.

 

 1. Parkiranje

Parkiranje bo možno ob prireditvenem prostoru Konjeniškega kluba Stol in na parkirišču pred vstopom v vas Breznica.

 

 1. Serija Gorenjska, moj planet

Tek pod svobodnim soncem je tudi letos del serije Gorenjska, moj planet.

 

POMEMBNO!

Udeleženci, mlajši od 18 let, ki želijo teči na 10 km progi morajo imeti pisno soglasje staršev.

 

Zdravstveno varstvo in zavarovanje

Vsak udeleženec se teka udeležuje na lastno odgovornost, organizator ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo na materialih in ljudeh. Organizator udeležencem prireditve priporoča, da si uredijo lastno nezgodno zavarovanje.

Splošna določila

S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih zapisal/-a v prijavi resnični. Izjavlja, da je zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a. Upošteval/-a bo vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na tej prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal/-a kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove/njene podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval/-a kakršno koli povračilo.

S prijavo se udeleženec strinja, da Zavod za turizem in kulturo Žirovnica kot organizator dogodka uporabi osebne podatke za splošne administrativne objave povezane s sodelovanjem na tej prireditvi z namenom obdelave podatkov v okviru športnega tekmovanja (teka), pripravi štartnih in rezultatskih list ter obveščanja o teku in ostalih aktivnosti organizatorja. Soglaša, da lahko vse podatke iz te prijavnice in rezultate tekmovanja organizator objavi v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh prireditve, vključno fotografijami udeleženca, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov  in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje do preklica pisne privolitve udeleženca.

Organizator bo omogočil obdelavo oziroma posredovanje osebnih podatkov izključno naslednjim pooblaščenim uporabnikom: pooblaščeni zaposleni organizatorja, pooblaščene osebe, ki obdelujejo osebne podatke pri pogodbenem obdelovalcu  organizatorja, osebe, ki izkažejo pooblastilo za dostop do osebnih podatkov v okviru zakona oziroma podzakonskih predpisov. Organizator ne uporablja avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov. Če zahtevani podatki ne bodo zagotovljeni, obravnava prijave ne bo možna.

Posameznik ima glede osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj/o, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic).         

Podrobnejše informacije o tem, kako organizator ravna z osebnimi podatki, so na voljo na preko kontaktnih podatkov pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov, ki so dostopni preko spletne strani organizatorja.

  

Vsem športni pozdrav in prisrčno vabljeni na tek kulture – 8. tek pod svobodnim soncem.

Predpisi

1. S prijavo potrjujem resničnost podatkov, ki jih bom zapisal/-a v prijavi.

2. Izjavljam, da sem zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a.

3. Upošteval/-a bom vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost.

4. Potrjujem, da pristajam na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato do organizatorja ne bom uveljavljal/-a nikakršnih odškodninskih zahtevkov.

5. Soglašam, da lahko organizatorji prireditve objavijo moje podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od mene zahtevali kakršno koli povračilo.

6. Z udeležbo dovoljujem, da organizator moje navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za statistične obdelave.

7. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakoni o varstvu osebnih podatkov.

8. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca.

9. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006).

Visit Žirovnica

Tek za mladino na 900 m 07.09.2019. 09:30 07.09.2019. 09:45 0.9 km Več...

Končana :: 1 prijavljeni, 1 Dodeljene štartne številke, 1 - FIN

Prijavljeni tekmovalci Rezultati

Opis

 1. Prireditelj

Zavod za turizem in kulturo Žirovnica, Žirovnica 14, 4274 Žirovnica

 

 1. Kraj

Občina Žirovnica, Breznica, prireditveni prostor Konjeniškega kluba Stol

 

 1. Datum

Sobota, 7. 9. 2019, ob 9.00 start teka za otroke, ob 10.00 start teka za odrasle

 

 1. Prijave

Predprijave za tek za odrasle in tek za otroke (prijave za predšolske otroke niso potrebne) sprejemamo izključno preko elektronskega obrazca na http://timing.si/slv/dogodek/1003 do vključno 4. 9. 2019.

 

Prijave na tek za odrasle in otroke bodo možne tudi na dan teka na prireditvenem prostoru, če bodo še prosta mesta.

 

 1. Prijavnina

Prijava je veljavna ob plačilu prijavnine. Prijavnina za odrasle tekače znaša 12,00 EUR in jo morajo tekači poravnati najkasneje do 5. 9. 2019. Na dan teka bo prijavnina znašala 16,00 EUR. Prijavnine za tek za otroke ni.

 

Znesek prijavnine poravnate preko UPN naloga na številko TRR: SI56 0139 2600 0000 071.

Pri izpolnjevanju naloga bodite pozorni, da boste v polje Namen / rok plačila navedli ime in priimek udeleženca za katerega plačujete prijavnino, saj bomo lahko le tako pravilno razvrstili plačila. Če boste prijavnino poravnali za več oseb, nam imena in priimke udeležencev za katere ste plačali prijavnino, sporočite na e-naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si.

 

Po prejetju vašega plačila bomo v seznam prijav pod polje "Štartnina" vnesli "Plačana", kot potrdilo, da je vaša prijava dokončna in veljavna. Če v sedmih dneh po vplačilu na seznamu ne bo spremembe, nas prosimo obvestite na e-naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si, tako, da nam pošljete kopijo vašega potrdila o plačilu.

 

Vsak prijavljen tekmovalec ima možnost vračila prijavnine. Pogoj za vračilo prijavnine je zdravniško potrdilo o poškodbi oz. bolezni, veljavno na dan teka. Zahtevek za povračilo prijavnine nam pošljite

najkasneje do 9. 9. 2019 na elektronski naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si. Zahtevek naj vsebuje

naslednje podatke: ime in priimek, naslov, TRR, naziv banke ter zdravniško potrdilo.

 

 1. Tek za odrasle

Tek šteje za pokalno točkovanje in udeležbo v seriji »Gorenjska, moj planet«. Dolžina proge za odrasle tekače je 10,7 km. Sliko trase teka, gpx datoteko in ostale podatke o teku najdete na spletni strani https://visitzirovnica.si/7-tek-pod-svobodnim-soncem/. Število tekačev je omejeno.

Skupinski start teka za odrasle za vse kategorije ob 10.00.

 

Kategorije teka za odrasle

MOŠKI 1

do 40 let

Rojeni 1979 in mlajši

MOŠKI 2

41–55 let

Rojeni 1964–1978

MOŠKI 3

56 in več let

Rojeni 1963 in starejši

ŽENSKE 1

do 40 let

Rojene 1979 in mlajše

ŽENSKE 2

41–55 let

Rojene 1964–1978

ŽENSKE 3

56 in več let

Rojene 1963 in starejše

 

 1. Tek za otroke

Tek šteje za udeležbo v seriji »Gorenjska, moj planet«. Otroci tekmujejo brez spremstva staršev, izjema je tek za predšolske otroke, ki je netekmovalnega značaja in kjer lahko otroke spremljajo starši. Vsi otroci, ki se bodo udeležili teka, prejmejo medalje. Start teka za otroke ob 9.00.

 

Kategorije teka za otroke:

predšolski otroci (spremljajo jih lahko starši)

200 m

1.       triada

400 m

2.       triada

600 m

3.       triada

900 m

 1. Nagrade za tekmovalce

Najboljši trije tekmovalci / tekmovalke v posamezni kategoriji odraslih prejmejo medalje, absolutno najboljši trije tekmovalci / tekmovalke pa pokale.

Letošnji tek bo v znamenju svetovnega dneva čebel, zato bodo vsi odrasli tekači prejeli medeno obarvana darila.

Med odraslimi udeleženci teka bomo izžrebali bomo praktične nagrade sponzorjev in knjižna darila.

Vsi udeleženci teka za otroke prejmejo medaljo.

 

 1. Pijača in kulinarika

Na progi bo na razpolago osvežilna pijača. Vsak udeleženec teka za odrasle bo prejel bon za jed na žlico. Vse tekače bomo pogostili z ledenim čajem z medom in medenjaki.

 

 1. Parkiranje

Parkiranje bo možno ob prireditvenem prostoru Konjeniškega kluba Stol in na parkirišču pred vstopom v vas Breznica.

 

 1. Serija Gorenjska, moj planet

Tek pod svobodnim soncem je tudi letos del serije Gorenjska, moj planet.

  

 

POMEMBNO!

 

Udeleženci, mlajši od 18 let, ki želijo teči na 10 km progi morajo imeti pisno soglasje staršev.

 

Zdravstveno varstvo in zavarovanje

Vsak udeleženec se teka udeležuje na lastno odgovornost, organizator ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo na materialih in ljudeh. Organizator udeležencem prireditve priporoča, da si uredijo lastno nezgodno zavarovanje.

 

Splošna določila

S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih zapisal/-a v prijavi resnični. Izjavlja, da je zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a. Upošteval/-a bo vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na tej prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal/-a kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove/njene podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval/-a kakršno koli povračilo.

S prijavo se udeleženec strinja, da Zavod za turizem in kulturo Žirovnica kot organizator dogodka uporabi osebne podatke za splošne administrativne objave povezane s sodelovanjem na tej prireditvi z namenom obdelave podatkov v okviru športnega tekmovanja (teka), pripravi štartnih in rezultatskih list ter obveščanja o teku in ostalih aktivnosti organizatorja. Soglaša, da lahko vse podatke iz te prijavnice in rezultate tekmovanja organizator objavi v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh prireditve, vključno fotografijami udeleženca, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov  in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje do preklica pisne privolitve udeleženca.

Organizator bo omogočil obdelavo oziroma posredovanje osebnih podatkov izključno naslednjim pooblaščenim uporabnikom: pooblaščeni zaposleni organizatorja, pooblaščene osebe, ki obdelujejo osebne podatke pri pogodbenem obdelovalcu  organizatorja, osebe, ki izkažejo pooblastilo za dostop do osebnih podatkov v okviru zakona oziroma podzakonskih predpisov. Organizator ne uporablja avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov. Če zahtevani podatki ne bodo zagotovljeni, obravnava prijave ne bo možna.

Posameznik ima glede osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj/o, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic).         

Podrobnejše informacije o tem, kako organizator ravna z osebnimi podatki, so na voljo na preko kontaktnih podatkov pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov, ki so dostopni preko spletne strani organizatorja.

  

Vsem športni pozdrav in prisrčno vabljeni na tek kulture – 8. tek pod svobodnim soncem.

Predpisi

1. S prijavo potrjujem resničnost podatkov, ki jih bom zapisal/-a v prijavi.

2. Izjavljam, da sem zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a.

3. Upošteval/-a bom vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost.

4. Potrjujem, da pristajam na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato do organizatorja ne bom uveljavljal/-a nikakršnih odškodninskih zahtevkov.

5. Soglašam, da lahko organizatorji prireditve objavijo moje podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od mene zahtevali kakršno koli povračilo.

6. Z udeležbo dovoljujem, da organizator moje navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za statistične obdelave.

7. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakoni o varstvu osebnih podatkov.

8. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca.

9. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006).

Visit Žirovnica

Tek za mladino na 600 m 07.09.2019. 09:15 07.09.2019. 09:45 0.6 km Več...

Končana :: 13 prijavljeni, 13 Dodeljene štartne številke, 10 - FIN 3 - DNS

Prijavljeni tekmovalci Rezultati

Opis

 1. Prireditelj

Zavod za turizem in kulturo Žirovnica, Žirovnica 14, 4274 Žirovnica

 

 1. Kraj

Občina Žirovnica, Breznica, prireditveni prostor Konjeniškega kluba Stol

 

 1. Datum

Sobota, 7. 9. 2019, ob 9.00 start teka za otroke, ob 10.00 start teka za odrasle

 

 1. Prijave

Predprijave za tek za odrasle in tek za otroke (prijave za predšolske otroke niso potrebne) sprejemamo izključno preko elektronskega obrazca na http://timing.si/slv/dogodek/1003 do vključno 4. 9. 2019.

 

Prijave na tek za odrasle in otroke bodo možne tudi na dan teka na prireditvenem prostoru, če bodo še prosta mesta.

 

 1. Prijavnina

Prijava je veljavna ob plačilu prijavnine. Prijavnina za odrasle tekače znaša 12,00 EUR in jo morajo tekači poravnati najkasneje do 5. 9. 2019. Na dan teka bo prijavnina znašala 16,00 EUR. Prijavnine za tek za otroke ni.

 

Znesek prijavnine poravnate preko UPN naloga na številko TRR: SI56 0139 2600 0000 071.

Pri izpolnjevanju naloga bodite pozorni, da boste v polje Namen / rok plačila navedli ime in priimek udeleženca za katerega plačujete prijavnino, saj bomo lahko le tako pravilno razvrstili plačila. Če boste prijavnino poravnali za več oseb, nam imena in priimke udeležencev za katere ste plačali prijavnino, sporočite na e-naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si.

 

Po prejetju vašega plačila bomo v seznam prijav pod polje "Štartnina" vnesli "Plačana", kot potrdilo, da je vaša prijava dokončna in veljavna. Če v sedmih dneh po vplačilu na seznamu ne bo spremembe, nas prosimo obvestite na e-naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si, tako, da nam pošljete kopijo vašega potrdila o plačilu.

 

Vsak prijavljen tekmovalec ima možnost vračila prijavnine. Pogoj za vračilo prijavnine je zdravniško potrdilo o poškodbi oz. bolezni, veljavno na dan teka. Zahtevek za povračilo prijavnine nam pošljite

najkasneje do 9. 9. 2019 na elektronski naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si. Zahtevek naj vsebuje

naslednje podatke: ime in priimek, naslov, TRR, naziv banke ter zdravniško potrdilo.

 

 1. Tek za odrasle

Tek šteje za pokalno točkovanje in udeležbo v seriji »Gorenjska, moj planet«. Dolžina proge za odrasle tekače je 10,7 km. Sliko trase teka, gpx datoteko in ostale podatke o teku najdete na spletni strani https://visitzirovnica.si/7-tek-pod-svobodnim-soncem/. Število tekačev je omejeno.

Skupinski start teka za odrasle za vse kategorije ob 10.00.

 

Kategorije teka za odrasle

MOŠKI 1

do 40 let

Rojeni 1979 in mlajši

MOŠKI 2

41–55 let

Rojeni 1964–1978

MOŠKI 3

56 in več let

Rojeni 1963 in starejši

ŽENSKE 1

do 40 let

Rojene 1979 in mlajše

ŽENSKE 2

41–55 let

Rojene 1964–1978

ŽENSKE 3

56 in več let

Rojene 1963 in starejše

 

 1. Tek za otroke

Tek šteje za udeležbo v seriji »Gorenjska, moj planet«. Otroci tekmujejo brez spremstva staršev, izjema je tek za predšolske otroke, ki je netekmovalnega značaja in kjer lahko otroke spremljajo starši. Vsi otroci, ki se bodo udeležili teka, prejmejo medalje. Start teka za otroke ob 9.00.

 

Kategorije teka za otroke:

predšolski otroci (spremljajo jih lahko starši)

200 m

1.       triada

400 m

2.       triada

600 m

3.       triada

900 m

 

 1. Nagrade za tekmovalce

Najboljši trije tekmovalci / tekmovalke v posamezni kategoriji odraslih prejmejo medalje, absolutno najboljši trije tekmovalci / tekmovalke pa pokale.

Letošnji tek bo v znamenju svetovnega dneva čebel, zato bodo vsi odrasli tekači prejeli medeno obarvana darila.

Med odraslimi udeleženci teka bomo izžrebali bomo praktične nagrade sponzorjev in knjižna darila.

Vsi udeleženci teka za otroke prejmejo medaljo.

 

 1. Pijača in kulinarika

Na progi bo na razpolago osvežilna pijača. Vsak udeleženec teka za odrasle bo prejel bon za jed na žlico. Vse tekače bomo pogostili z ledenim čajem z medom in medenjaki.

 

 1. Parkiranje

Parkiranje bo možno ob prireditvenem prostoru Konjeniškega kluba Stol in na parkirišču pred vstopom v vas Breznica.

 

 1. Serija Gorenjska, moj planet

Tek pod svobodnim soncem je tudi letos del serije Gorenjska, moj planet.

  

 

POMEMBNO!

 

Udeleženci, mlajši od 18 let, ki želijo teči na 10 km progi morajo imeti pisno soglasje staršev.

 

Zdravstveno varstvo in zavarovanje

Vsak udeleženec se teka udeležuje na lastno odgovornost, organizator ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo na materialih in ljudeh. Organizator udeležencem prireditve priporoča, da si uredijo lastno nezgodno zavarovanje.

 

Splošna določila

S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih zapisal/-a v prijavi resnični. Izjavlja, da je zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a. Upošteval/-a bo vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na tej prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal/-a kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove/njene podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval/-a kakršno koli povračilo.

S prijavo se udeleženec strinja, da Zavod za turizem in kulturo Žirovnica kot organizator dogodka uporabi osebne podatke za splošne administrativne objave povezane s sodelovanjem na tej prireditvi z namenom obdelave podatkov v okviru športnega tekmovanja (teka), pripravi štartnih in rezultatskih list ter obveščanja o teku in ostalih aktivnosti organizatorja. Soglaša, da lahko vse podatke iz te prijavnice in rezultate tekmovanja organizator objavi v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh prireditve, vključno fotografijami udeleženca, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov  in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje do preklica pisne privolitve udeleženca.

Organizator bo omogočil obdelavo oziroma posredovanje osebnih podatkov izključno naslednjim pooblaščenim uporabnikom: pooblaščeni zaposleni organizatorja, pooblaščene osebe, ki obdelujejo osebne podatke pri pogodbenem obdelovalcu  organizatorja, osebe, ki izkažejo pooblastilo za dostop do osebnih podatkov v okviru zakona oziroma podzakonskih predpisov. Organizator ne uporablja avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov. Če zahtevani podatki ne bodo zagotovljeni, obravnava prijave ne bo možna.

Posameznik ima glede osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj/o, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic).         

Podrobnejše informacije o tem, kako organizator ravna z osebnimi podatki, so na voljo na preko kontaktnih podatkov pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov, ki so dostopni preko spletne strani organizatorja.

  

Vsem športni pozdrav in prisrčno vabljeni na tek kulture – 8. tek pod svobodnim soncem.

Predpisi

1. S prijavo potrjujem resničnost podatkov, ki jih bom zapisal/-a v prijavi.

2. Izjavljam, da sem zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a.

3. Upošteval/-a bom vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost.

4. Potrjujem, da pristajam na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato do organizatorja ne bom uveljavljal/-a nikakršnih odškodninskih zahtevkov.

5. Soglašam, da lahko organizatorji prireditve objavijo moje podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od mene zahtevali kakršno koli povračilo.

6. Z udeležbo dovoljujem, da organizator moje navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za statistične obdelave.

7. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakoni o varstvu osebnih podatkov.

8. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca.

9. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006).

Visit Žirovnica

Tek za mladino na 400 m 07.09.2019. 09:00 07.09.2019. 09:45 0.4 km Več...

Končana :: 12 prijavljeni, 12 Dodeljene štartne številke, 12 - FIN

Prijavljeni tekmovalci Rezultati

Opis

 1. Prireditelj

Zavod za turizem in kulturo Žirovnica, Žirovnica 14, 4274 Žirovnica

 

 1. Kraj

Občina Žirovnica, Breznica, prireditveni prostor Konjeniškega kluba Stol

 

 1. Datum

Sobota, 7. 9. 2019, ob 9.00 start teka za otroke, ob 10.00 start teka za odrasle

 

 1. Prijave

Predprijave za tek za odrasle in tek za otroke (prijave za predšolske otroke niso potrebne) sprejemamo izključno preko elektronskega obrazca na http://timing.si/slv/dogodek/1003 do vključno 4. 9. 2019.

 

Prijave na tek za odrasle in otroke bodo možne tudi na dan teka na prireditvenem prostoru, če bodo še prosta mesta.

 

 1. Prijavnina

Prijava je veljavna ob plačilu prijavnine. Prijavnina za odrasle tekače znaša 12,00 EUR in jo morajo tekači poravnati najkasneje do 5. 9. 2019. Na dan teka bo prijavnina znašala 16,00 EUR. Prijavnine za tek za otroke ni.

 

Znesek prijavnine poravnate preko UPN naloga na številko TRR: SI56 0139 2600 0000 071.

Pri izpolnjevanju naloga bodite pozorni, da boste v polje Namen / rok plačila navedli ime in priimek udeleženca za katerega plačujete prijavnino, saj bomo lahko le tako pravilno razvrstili plačila. Če boste prijavnino poravnali za več oseb, nam imena in priimke udeležencev za katere ste plačali prijavnino, sporočite na e-naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si.

 

Po prejetju vašega plačila bomo v seznam prijav pod polje "Štartnina" vnesli "Plačana", kot potrdilo, da je vaša prijava dokončna in veljavna. Če v sedmih dneh po vplačilu na seznamu ne bo spremembe, nas prosimo obvestite na e-naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si, tako, da nam pošljete kopijo vašega potrdila o plačilu.

 

Vsak prijavljen tekmovalec ima možnost vračila prijavnine. Pogoj za vračilo prijavnine je zdravniško potrdilo o poškodbi oz. bolezni, veljavno na dan teka. Zahtevek za povračilo prijavnine nam pošljite

najkasneje do 9. 9. 2019 na elektronski naslov urska.aljancic@visitzirovnica.si. Zahtevek naj vsebuje

naslednje podatke: ime in priimek, naslov, TRR, naziv banke ter zdravniško potrdilo.

 

 1. Tek za odrasle

Tek šteje za pokalno točkovanje in udeležbo v seriji »Gorenjska, moj planet«. Dolžina proge za odrasle tekače je 10,7 km. Sliko trase teka, gpx datoteko in ostale podatke o teku najdete na spletni strani https://visitzirovnica.si/7-tek-pod-svobodnim-soncem/. Število tekačev je omejeno.

Skupinski start teka za odrasle za vse kategorije ob 10.00.

 

Kategorije teka za odrasle

MOŠKI 1

do 40 let

Rojeni 1979 in mlajši

MOŠKI 2

41–55 let

Rojeni 1964–1978

MOŠKI 3

56 in več let

Rojeni 1963 in starejši

ŽENSKE 1

do 40 let

Rojene 1979 in mlajše

ŽENSKE 2

41–55 let

Rojene 1964–1978

ŽENSKE 3

56 in več let

Rojene 1963 in starejše

 

 1. Tek za otroke

Tek šteje za udeležbo v seriji »Gorenjska, moj planet«. Otroci tekmujejo brez spremstva staršev, izjema je tek za predšolske otroke, ki je netekmovalnega značaja in kjer lahko otroke spremljajo starši. Vsi otroci, ki se bodo udeležili teka, prejmejo medalje. Start teka za otroke ob 9.00.

 

Kategorije teka za otroke:

predšolski otroci (spremljajo jih lahko starši)

200 m

1.       triada

400 m

2.       triada

600 m

3.       triada

900 m

 1. Nagrade za tekmovalce

Najboljši trije tekmovalci / tekmovalke v posamezni kategoriji odraslih prejmejo medalje, absolutno najboljši trije tekmovalci / tekmovalke pa pokale.

Letošnji tek bo v znamenju svetovnega dneva čebel, zato bodo vsi odrasli tekači prejeli medeno obarvana darila.

Med odraslimi udeleženci teka bomo izžrebali bomo praktične nagrade sponzorjev in knjižna darila.

Vsi udeleženci teka za otroke prejmejo medaljo.

 

 1. Pijača in kulinarika

Na progi bo na razpolago osvežilna pijača. Vsak udeleženec teka za odrasle bo prejel bon za jed na žlico. Vse tekače bomo pogostili z ledenim čajem z medom in medenjaki.

 

 1. Parkiranje

Parkiranje bo možno ob prireditvenem prostoru Konjeniškega kluba Stol in na parkirišču pred vstopom v vas Breznica.

 

 1. Serija Gorenjska, moj planet

Tek pod svobodnim soncem je tudi letos del serije Gorenjska, moj planet.

 

  

POMEMBNO!

 

Udeleženci, mlajši od 18 let, ki želijo teči na 10 km progi morajo imeti pisno soglasje staršev.

 

Zdravstveno varstvo in zavarovanje

Vsak udeleženec se teka udeležuje na lastno odgovornost, organizator ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo na materialih in ljudeh. Organizator udeležencem prireditve priporoča, da si uredijo lastno nezgodno zavarovanje.

 

Splošna določila

S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih zapisal/-a v prijavi resnični. Izjavlja, da je zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a. Upošteval/-a bo vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na tej prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal/-a kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove/njene podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval/-a kakršno koli povračilo.

S prijavo se udeleženec strinja, da Zavod za turizem in kulturo Žirovnica kot organizator dogodka uporabi osebne podatke za splošne administrativne objave povezane s sodelovanjem na tej prireditvi z namenom obdelave podatkov v okviru športnega tekmovanja (teka), pripravi štartnih in rezultatskih list ter obveščanja o teku in ostalih aktivnosti organizatorja. Soglaša, da lahko vse podatke iz te prijavnice in rezultate tekmovanja organizator objavi v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh prireditve, vključno fotografijami udeleženca, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov  in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje do preklica pisne privolitve udeleženca.

Organizator bo omogočil obdelavo oziroma posredovanje osebnih podatkov izključno naslednjim pooblaščenim uporabnikom: pooblaščeni zaposleni organizatorja, pooblaščene osebe, ki obdelujejo osebne podatke pri pogodbenem obdelovalcu  organizatorja, osebe, ki izkažejo pooblastilo za dostop do osebnih podatkov v okviru zakona oziroma podzakonskih predpisov. Organizator ne uporablja avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov. Če zahtevani podatki ne bodo zagotovljeni, obravnava prijave ne bo možna.

Posameznik ima glede osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj/o, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic).

Podrobnejše informacije o tem, kako organizator ravna z osebnimi podatki, so na voljo na preko kontaktnih podatkov pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov, ki so dostopni preko spletne strani organizatorja.

 

Vsem športni pozdrav in prisrčno vabljeni na tek kulture – 8. tek pod svobodnim soncem.

Predpisi

1. S prijavo potrjujem resničnost podatkov, ki jih bom zapisal/-a v prijavi.

2. Izjavljam, da sem zdrav/-a, vsestransko pripravljen/-a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/-a.

3. Upošteval/-a bom vsa navodila organizatorja in sodeloval/-a na lastno odgovornost.

4. Potrjujem, da pristajam na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato do organizatorja ne bom uveljavljal/-a nikakršnih odškodninskih zahtevkov.

5. Soglašam, da lahko organizatorji prireditve objavijo moje podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od mene zahtevali kakršno koli povračilo.

6. Z udeležbo dovoljujem, da organizator moje navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za statistične obdelave.

7. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakoni o varstvu osebnih podatkov.

8. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca.

9. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006).


Organizator

Visit Žirovnica

Zavod za turizem in kulturo Žirovnica

Plačilo in korekcija rezultatov dirke
 • Organizator Visit Žirovnica je odgovoren za točnost podatkov o tekmi, odpiranje in zapiranje prijav ter evidentiranje plačil.
 • Ta spletna stran nima dostopa do bančnega računa organizatorja, na katerega se nakazujejo prijavnine.
 • Splošna vprašanja v zvezi s prijavami ter druga vprašanja v zvezi s tekmo neposredno v zvezi s plačili in drugih naslovite neposredno na organizatorja Visit Žirovnica
 • Vprašanja v zvezi z delovanjem sistema ter vprašanja v zvezi z rezultati tekme pošljite na naslov info@timingpoljane.si
Kontakt

Spletna stran: http://visitzirovnica.si/

Email: urska.aljancic@visitzirovnica.si

Telefon: 04 580 15 03

Naslov: Žirovnica 14, 4274 Žirovnica, SLO - Slovenia

Organizatorjevi linki