Notranjski tekaški pokal

Tek po sledeh medveda 2021 14.08.2021. 17:30 14.08.2021. 21:00 Več...

Končan 19 prijavljeni, 0 plačani, 0 Dodeljene štartne številke, 19 - REG

Tekma :: 1 :: Organizator :: Notranjski tekaški pokal

Notranjski tekaški pokal

Tek po sledeh medveda 14.08.2021. 17:30 14.08.2021. 21:00 Več...

Končana :: 19 prijavljeni, 19 - REG

Prijavljeni tekmovalci Rezultati

Opis

Vabljeni na prvi tek na Notranjskem v letu 2021! Tek po sledeh medveda bo v soboto, 14.8. ob 17.30. Organizator je društvo Neutralia iz Loškega potoka. Proga je dolga 7,5 km in je razgibana, z nekaj vzpona in spusta. Za udeležbo na teku je potrebno izplonjevanje pogoja PCT. Štartnina ob predprijavi do 12.7. znaša 10 €, ob prijavi na dan dogodka 12 €. V obeh primerih se štartnina poravna na dan dogodka ob pevzemu štartne številke!
  • Štart in cilj teka bosta na njivah na začetku vasi Retje, kjer bo ograjen prireditveni prostor, tik ob lokalni cesti Retje-Hrib. Proga je speljana po makadamski poti med travniki in pašniki, del poti pa poteka ob robu gozda. Proga je na začetku ravninska, potem se stalno vzpenja in spušča, zaključek je ravninski.

Štart teka za odrasle:

17.30 v Retju – 7,5 km

Opis proge za odrasle tekačice/tekače:

Štart teka bo na njivah na začetku vasi Retje, nato sledi cca 250 m teka po asfaltu skozi vas, potem se začne makadamska pot, ki gre po ravnem približno 1 km, nato se začne vzpenjati (vzpon 200 m), do cerkve Sv. Florjana na robu retijske uvale. Pot se nato spusti, vendar po kratki ravnini sledi dokaj strm vzpon na začetku potem postane bolj blag (cca. 300 m), pot se nato prične spuščati (kolovoz), vendar se vmes včasih malo vzpne ali zravna (cca 800 metrov), ko se spust konča, sledi kratka ravnina, tu sledi ovinek, ki tekmovalce obrne proti cilju. Takoj se pot začne vzpenjati (cca 300 m), na koncu vzpona se usmerimo na dobro utrjeno makadamsko pot, ki stalno poteka gor-dol (cca 2 km). Potem se v križišču pred cerkvico Sv. Florjana priključimo poti, po kateri smo začeli tek. Nato sledi od cerkve do cilja ista pot kot na začetku.

Kako do štartnega prostora:
Opis iz smeri Cerknice (Unca): na avtocesti zavijemo za izvoz Unec, tam se usmerimo proti Cerknici. Pot nas vodi skozi Cerknico proti Novi vasi (cca 20 min). Ko pridemo do Nove vasi, še vedno vozimo naravnost in po nekaj kilometrih vožnje naravnost zavijemo v križišču desno za Studenec na Blokah, od tam pa samo še 10 min.

Pogostitev in razglasitev rezultatov ter podelitev priznanj bo na štartno ciljnem prostoru pol ure po prihodu zadnjega tekača na teku za odrasle, torej predvidoma okrog 19.00.

Glavno nagrado, lastno zadovoljstvo in veselje, prejmeš takoj po prihodu v cilj.

Dodatne informacije: ntp@drustvo-sovica, 051 319 365 (koordinator pokala).


Celoten razpis teka: https://drustvo-sovica.si/vabilo-na-tek-po-sledeh-medveda-loski-potok-14-8/

Predpisi

S prijavo potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični.

Izjavljam, da sem zdrav(a) in pripravljen(a) za udeležbo na zgoraj navedeni rekreativni prireditvi, ki se je udeležujem na lastno odgovornost.

Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja.

Seznanjen(a) sem z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekom in izjavljam, da v primeru kakršne koli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej rekreativni dejavnosti, ne bom tožil(a) ali zahteval(a) nadomestila od organizatorja.

Strinjam se, da organizator uporabi osebne podatke, ki sem jih vnesel(a) na ta obrazec, za splošne administrativne objave povezane z mojim sodelovanjem na tej rekreativni dejavnosti.

Strinjam se, da mi organizator poleg obveščanja o dogodku, na dani e-naslov pošilja tudi druge promocijske vsebine v obliki e-novic o prihodnjih dogodkih v okviru Notranjskega tekaškega pokala. Naročnino na e-novice lahko prekličete kadar koli tako na povezavi za odpoved naročnine, ki je navedena v sporočilih z e-novicami, s pisnim obvestilom na naslov Telesno kulturno društvo Sovica, Grahovo 115, 1384 Grahovo ali z elektronskim sporočilom na naslov ntp@drustvo-sovica.si.

 

Soglašam, da lahko vse podatke iz te prijavnice objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh organizatorja, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato potrebovali moje posebno dovoljenje.

Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršno koli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na rekreativni dejavnosti.

Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki se hranijo ali uporabljajo, dokler ni dosežen namen, zaradi katerega so bili zbrani oz. do preklica privolitve, nato bodo trajno izbrisani.

Udeleženec(ka) ima vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov.


Organizator

Notranjski tekaški pokal

Notranjski tekaški pokal

Plačilo in korekcija rezultatov dirke
  • Organizator Notranjski tekaški pokal je odgovoren za točnost podatkov o tekmi, odpiranje in zapiranje prijav ter evidentiranje plačil.
  • Ta spletna stran nima dostopa do bančnega računa organizatorja, na katerega se nakazujejo prijavnine.
  • Splošna vprašanja v zvezi s prijavami ter druga vprašanja v zvezi s tekmo neposredno v zvezi s plačili in drugih naslovite neposredno na organizatorja Notranjski tekaški pokal
  • Vprašanja v zvezi z delovanjem sistema ter vprašanja v zvezi z rezultati tekme pošljite na naslov info@timingpoljane.si
Kontakt

Spletna stran: https://drustvo-sovica.si/

Email: ntp@drustvo-sovica.si

Telefon: 051 319 365

Naslov: Grahovo 115, 1384 Grahovo, SLO - Slovenia

Organizatorjevi linki